Terug naar de startpagina! www.ajaxf-side.nlTerug naar de vorige pagina! Ajax ook ruim langs Zuidvogels: 0-9
17 juli 2004

Ajax heeft het vriendschappelijke duel tegen de amateurs van HSV Zuidvogels met 0-9 gewonnen. Ajax begon voortvarend en trof drie keer doel in tweeëntwintig minuten via de jongelingen Maduro, Mitea en De Mul. In het restant van de eerste helft gebeurde niet veel bijzonders, behalve dat Wesley Sonck uit voorzorg naar de kant werd gehaald. De licht geblesseerde Belg werd vervangen door Steven Pienaar. Na rust 4 kwamen de doelpunten op naam van Anastasiou (4), Sikora en Pienaar. Koeman toonde zich tevreden over het verloop van de wedstrijd. ,,Je ziet vaak dat de laatste wedstrijd van zo’n week niet de beste is”, aldus Koeman na afloop. ,,Vaak komt het door de vermoeidheid, vandaag was het ook nog warm. Daarbij was het veld droog, moesten de spelers vaak op de bal wachten omdat die niet lekker door rolde. Maar ik weet hoe het is, ik heb zelf vaak dit soort wedstrijdjes gespeeld.”

Maandag gaat een nieuwe fase in. De nieuwelingen Maduro, Emanuelson en Lindgren krijgen te horen of er iemand van hen mee mag naar Engeland voor een tweetal oefenduels aldaar. Ook komen de Nederlandse EK-gangers en Ibrahimovic weer bij de selectie. Woensdag sluiten ook de Tsjechen Grygera en Galasek zich weer aan. 

HSV Zuidvogels-Ajax 0-9 (0-3)
7. Maduro 0-1
13. Mitea 0-2
22. De Mul 0-3
47. Anastasiou 0-4
58. Sikora 0-5
64. Anastasiou 0-6
71. Anastasiou 0-7
76. Anastasiou 0-8
85. Pienaar 0-9

Opstelling Ajax:
Lobont(46.Stekelenburg), De Jong, Emanuelson, Maduro (46.Pasanen), Maxwell(46.Sikora), De Mul, De Ridder, Mitea, Sonck (32.Pienaar), Anastasiou en Soetaers

Voor fotoverslagen zie: Ajax Foto Side en F-side.nl

 

Mail dit artikel naar een vriend/vriendin:

Klik hier voor eerdere  nieuwsfeiten

Copyright©2004 WWW.AJAXF-SIDE.NL