Colofon
 

Wie is AJAXFANZONE?

De domeinnaam AjaxFanzone.NL is sinds 19 maart 2012 actief. Voorheen was deze bijna 13 jaar lang actief onder de naam AjaxF-side.NL, een van de grootste AjaxFansites op het web. De naamswijziging is doorgevoerd simpel omdat de naam de lading al geruime tijd niet meer dekte. De enkele tientallen duizenden unieke bezoekers per dag en ruim 13.000 twitter-volgers zijn Ajacieden die niet alleen op de vakken 126-127 in de ArenA zitten maar overal op Zuid, op Noord, 410, 419 of welk ander vak dan ook of gewoon door welke reden dan ook gewoon thuis. AjaxFanzone.NL is er voor alle Ajacieden!

De redactie is een groep fanatieke Ajax-supporters die al vele jaren (enkele al meer dan 25 jaar) op eerst De F-side in De Meer en later op vak 126-127 in de ArenA zitten. Wij zijn GEEN vertegenwoordigers van welke groepering dan ook. Wij zijn een groep fanatieke VOETBAL supporters die komen voor het voetbal en hun club aan te moedigen, net zoals het grootste deel van de fans. Wij richten ons op het voetbal, dat hebben we altijd gedaan en de feiten tonen aan dat dat door de fans en bezoekers al jaren gewaardeerd wordt.

Wij hebben goede contacten met de AFCA Supportersvereniging en de SV Ajax waarvan de ruim 90.000 leden ons in 2007 ons uitgeroepen hebben tot 'Beste Ajax-site' zelfs voor Ajax.nl! Een mooie waardering!

De Redactie is vooralsnog te bereiken onder de volgende emailadressen:

Redactie:        Redactie@ajaxf-side.nl
Webmaster:    Webmaster@ajaxf-side.nl
Adverteren:     Adverteren@ajaxf-side.nl
Overige:          Info@ajaxf-side.nl

 

 

 

Advertenties:
 
             
Copyrightę1999-2013 AJAXFANZONE.NL / AJAXF-SIDE.NL  Colofon Disclaimer Adverteren Contact  
<% oConnection.Close Set oConnection = Nothing Set pConnection = Nothing do_footer %>