Terug naar de startpagina! www.ajaxf-side.nlTerug naar de vorige pagina!Ajax-AZ afgelast!
5 maart 2005

De wedstrijd tussen Ajax en AZ is afgelast. Een grote hoeveelheid sneeuw dat op het dak van de ArenA ligt zou een te gevaarlijke situatie op kunnen leveren voor spelers en supporters. Het eerbetoon voor Rinus Michels zal nu doorschuiven naar de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen PSV (20 maart), zo wordt gemeld in De Telegraaf. ,,Rinus Michels is te bijzonder om daar niet bij stil te staan, ook al moeten we er nog twee weken op wachten" Arie van Eijden. "Een wedstrijd op hoog niveau; dat past bij Michels" aldus Tonnie Bruins Slot.


De politie, de brandweer, Ajax en de ArenA hebben tot afgelasting besloten om alle risico's uit te sluiten. De politie zette zaterdagmiddag de directe omgeving van de Amsterdam ArenA al af wegens het gevaar van sneeuw en ijs op het dak van het stadion dat af en toe naar beneden schuift. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren voor passanten. Ook de Burgemeester Stramanweg, die onder de ArenA doorloopt, is afgesloten voor het verkeer. Een paar glasplaten op lager gelegen delen van het stadion zijn gebroken door vallend ijs en sneeuw van bovenaf. Het is niet bekend hoe lang de afzetting gaat duren. 

De gekochte toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig. De nieuwe speeldatum zal zo snel mogelijk door de KNVB bekend worden gemaakt.

 

Mail dit artikel naar een vriend/vriendin:

Klik hier voor eerdere  nieuwsfeiten

Copyrightę2005 WWW.AJAXF-SIDE.NL