Terug naar de startpagina! www.ajaxf-side.nlTerug naar de vorige pagina!Naamswijziging ArenA (vooralsnog) niet aan de orde
8 maart 2005

Een naamswijziging van de Amsterdam Arena in het Rinus Michels-stadion is vooralsnog niet aan de orde. Dat zei directeur Henk Markerink dinsdag. Hij reageerde daarmee op diverse suggesties om het stadion uit eerbetoon aan de overleden oud-trainer van onder meer Ajax en Oranje zijn naam te geven. Eerder zei Markerink dat het onderwerp zeker bespreekbaar zou zijn (zie eerder bericht).


Onder meer supportersgroepen hebben een voorstel gedaan tot de naamswijziging van de Arena en inmiddels is ook de website rinusmichelsstadion.nl al in het leven geroepen. ,,Een naamswijziging staat op dit moment niet bij ons op de agenda", aldus Markerink nu.

Huisstijl
,,Het is misschien een optie, maar het is niet iets wat je 1,2,3 doet. Een wijziging is behoorlijk ingrijpend. We hebben inmiddels onze eigen huisstijl en het heeft ons ook veel pijn en moeite gekost deze naam tot stand te brengen. Bovendien hebben we bij een wijziging ook met andere partijen te maken."

Tribune
De Arena heeft een tijd geleden al een Rinus Michels-zaal in het stadion gekregen. ,,Er zijn dus ook andere mogelijkheden voor een eerbetoon. Je zou ook kunnen denken aan het benoemen van een van de tribunes. Dat is in ieder geval eenvoudiger", aldus probeert Markerink er zich nu opeens makkelijk vanaf te maken.

 

Mail dit artikel naar een vriend/vriendin:

Klik hier voor eerdere  nieuwsfeiten

Copyrightę2005 WWW.AJAXF-SIDE.NL