Terug naar de startpagina! www.ajaxf-side.nlTerug naar de vorige pagina!Exclusief: Hard House versie 'Bommen op...'
12 juni 2005

Iedereen die wel eens in het supportershome komt kent hem wel DJ Michèl a.k.a. “Biertje”. Hij draait daar vaak voor aanvang van de wedstrijden, maar hij draait ook op feesten. Iedereen weet dat het nummer “Bommen op Rotterdam” ook een gecensureerde versie kent nl. ”tulpen uit Amsterdam” deze hoor je zelfs nog wel eens op de radio.

DJ Michèl heeft van het orgineel een hardhouse versie gemaakt, op basis van Faithless. Er is in dit nummer een sample gebruikt wat uit een geluidsfragment van ajaxfotoside komt. Dit nummer is deze week exclusief bij ons te downloaden!

Komende weken nog twee downloads
DJ Michèl heeft ons nog twee nummer gegeven en die zullen de komende weken beschikbaar komen. Het gaat hier om de “The Pitcher-pump it loud (joduh remix)” en een heel speciaal nummer van Garry and the Pacemakers dit nummer is een eerbetoon aan Para!!

Oproep
Tevens doen wij een oproep aan mensen die stadion geluiden hebben, hier wil DJ Michèl nog meer speciale F-Side versies mee maken. Iedereen die geluiden heeft kan deze mail naar AjaxF.side@gmail.com maak de bestanden niet groter als 10Mb, want grotere bestanden worden niet geacepteerd door gmail. Mocht je nog songs hebben die zeker niet in het archief van onze site mogen ontbreken dan zijn die natuurlijk ook zeer welkom!

Download HIER exclusief DJ Michèl's Hard House versie van 'Bommen op Rotterdam'.


 

Mail dit artikel naar een vriend/vriendin:

Klik hier voor eerdere  nieuwsfeiten

Copyright©2005 WWW.AJAXF-SIDE.NL