Terug naar de startpagina! www.ajaxf-side.nlTerug naar de vorige pagina!Vertrek Van Geel komt hard aan bij AZ; Ajax betaald afkoopsom
21 juni 2005

Uit de reacties van Dick Scheringa en andere werknemers en spelers van AZ blijkt dat het vertrek van Martin van Geel totaal onverwacht kwam bij AZ en hard is aangekomen. Daarmee vertrekt na Co Adriaanse dus ook een andere pilaar onder het huidige succes van AZ. Het Algemeen Dagblad meldt dat Van Geel AZ wel een contractueel vastgelegde afkoopsom moet betalen. Ajax neemt die financiėle verplichting volgens de krant van hem over.


Martin van Geel


In De Telegraaf reageerde Dick Scheringa vanaf zijn vakantieadres geirriteerd: "Ik ben zwaar teleurgesteld. Allereerst in Martin van Geel. Nog maar onlangs hebben we allemaal bij elkaar gezeten en elkaar beloofd nog jaren samen door te gaan. En dan gebeurt er dit. Ik ga zo snel mogelijk het contract doornemen om te kijken wat daar precies voor ontbindingsclausule in staat. Maar ik ben ook teleurgesteld in Ajax, dat achter onze rug om heeft gehandeld. Normaal belt John Jaakke of Arie van Eijden me even in zo’n situatie."

 

Mail dit artikel naar een vriend/vriendin:

Klik hier voor eerdere  nieuwsfeiten

Copyright©2005 WWW.AJAXF-SIDE.NL